Mina ögonbryn..

2012-11-12 | 12:20:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Imorse kände jag mej lite småkrasslig när jag vaknade, men det gick faktiskt över rätt fort.
Så när jag hade tagit mina tabletter satte jag mej och åt frukost med Lillis och pratade lite. Sen vid nio så åkte hon, och då satte jag på mej lite kläder och sen gick jag ut på en morgonpromenad. De va så härligt att komma ut och känna att de inte va så kallt utan jätteskönt ute, och solen sken.. Underbart väder.och dagen blir så mycket bättre när man vaknar och solen skiner, man blir mycket gladare och piggare. Det är ju hemskt när man vaknar och det är regn och grått ute..
 
Jag hade ju en sån bra dag igår och kände mej som vanligt och de va nog viktigt. Jag tror de är bra att jag har några såna dagar där jag får känna mej vanlig och allt annat än sjuk. Inte för att jag känner mej sjuk egentligen, jag har ju haft några väldigt bra dagar nu och har fått njuta av att jag mått bra. Jag har ju lite sämre dagar också efter jag har fått behandlingarna när jag känner mej hemsk.. orkar bara ligga och vila och blir väldigt orkeslös när jag gör minsta lilla. Så jag har ju dagar när jag känner mej sjuk, men jag har fler dagar då jag känner mej frisk och pigg och mår bra.
 
Jag mår så pass bra nu och folk som träffar mej tycker inte att jag verkar sjuk, och framförallt så ser jag inte sjuk ut säger dom. Och det känns jättebra, och jag blir så glad när jag hör det eftersom de va de jag va mest orolig för. Hur jag skulle se ut och att jag skulle se sjuk ut.
Jag vet att jag kommer se lite sjuk ut sen när ögonbrynen försvinner, men det går ju att måla dom så det kommer nog gå bra iallafall.
 
Jag har redan börjat tappa lite av ögonbrynen, och just nu ser dom väldigt smala och tunna ut. Jag har inte noppat ögonbrynen sen den 1 oktober eftersom jag inte ville ta bort något som sen kommer försvinna helt och som jag kommer vilja ha tillbaka. Det kändes bara fel att noppa bort nåt som jag kommer längta efter när de är borta, så därför har jag bara låtit dom vara.
Och man kan ju tänka sej att jag borde ha värsta buskarna till ögonbryn om jag inte noppat på 1,5 månad, men det har jag inte :) Eftersom cellgifterna gör att all hårväxt stannar upp helt så växer ju inte några hårstrån ut och ögonbrynen är som dom va den 1 oktober.
 
Dock så har jag börjat tappa lite av hårstråna på ögonfransarna också och de känns jättetråkigt.. jag trodde att jag skulle få ha kvar dom men förhoppningsvis så tappar jag inte alla utan bara några få, och tappar jag alla så gör jag. Då hoppas jag att dom växer ut fort sen när allt är klart.
När man är klar med behandlingen och börjar leva sitt vanliga liv igen så vill man ju att allt ska växa ut så fort som möjligt så man ser ut som vanligt. Man vill inte se sjuk ut när man är frisk, man vill kunna sminka sej och se ut som man gjorde innan.. och har man inga ögonfransar så är det lite svårt att sminka sej och se ut som innan. Men jag hoppas att jag får behålla det mesta av dom så jag kan måla dom som vanligt :)
 
Nu ska jag åka och köpa en ny lampa till bilen eftersom den har gått sönder igen.. känns som lamporna går sönder hela tiden. Tur att brorsan kan sånt så han kan byta den åt mej i eftermiddag. :)
 
Kommentarer från er Söta Läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0