2013-03-28
 09:07:32

Ensam i lägenheten.

Nu har jag kommit hem från sjukhuset och ligger i soffan och kollar på tv, jag är ensam efter en behandling för första gången och än så länge känns de bra. Jag va lite nervös över att jag skulle må jättedåligt efter den här behandlingen bara för att jag bor själv igen, men de enda som är är de vanliga som jag brukar ha. Konstigt illamående och trötthet, men jag fick i mej mat igår så de va skönt att jag gjorde lite matlådor förra veckan :)
Igår när jag kom ut från sjukhuset och kom till bilen så hade jag ju såklart fått parkeringsböter, även fast jag hade fått parkeringstillståndet från avdelningen där jag ligger på..
Så jag va ju inte allt för glad när jag satte mej i bilen och körde hem, mina första böter någonsin och dom kunde ju inte komma bättre.. Den här månaden är jag riktigt fattig och såklart kommer dom då, vilket dåligt sammanträffande.
Sen när jag va kanske 5 mil från Eksjö så springer de ut en ekorre över vägen och jag ser den på andra sidan av vägen och jag ser att den är på väg över vägen men jag har en bil tätt bakom mej och en mötande bil så jag kunde inte göra så mycket, försökte undvika den så mycket jag bara kunde... Men jag körde på den :( usch de kändes så himla hemskt och jag känner mej så dålig på nåt sätt, jag har aldrig kört på något djur innan och en söt liten ekorre, fy va jobbigt och hoppas verkligen inte att han hade en familj med massa barn som väntade nånstans :(
Igår va jag mest sängliggande och bara tog de lugnt, idag ska jag försöka få lite ordning i lägenheten, vill ju komma iordning snart.
Så idag ska jag måla min fina spegel som jag fick av min jobbarkompis, den ska bli svart hade jag tänkt, så kommer jag en liten bit på vägen i lägenheten, och sen ikväll kommer en kompis hit ikväll och kollar på film :)
Hej och hå va de ska fixas idag! :) (så mycket jag orkar)

2013-03-25
 13:47:25

Näst sista behandlingen!!

Nu ligger jag i sängen på sjukhuset och jag känner mej lite illamående och väldigt trött. Jag mår alltid dåligt när jag är här för jag gillar verkligen inte sjukhus, alla lukterna och lukten på tvålen gör mej illamående och så förknippar man dom här lukterna med nånting dåligt, så då kommer de nästan automatiskt när jag kommer hit att de känns jobbigt och jag känner mej sjuk..
Men nu är de näst sista gången jag är här på tredagars behandling och de känns så himla bra, jag är så trött på de här nu så de ska bli skönt att de snart är över.
Nyss va de en sköterska här inne och pratade med mej om hur jag har haft de sen jag va här sist och henne har inte jag träffat på några månader och när hon kom in här och såg mej så sa hon att de va så kul att se mej. Hon såg mej när jag mådde som värst och va som smalast och hon sa att de va stor skillnad nu och att de va så kul att se mej och att jag mådde bra och hade gått upp några kilo.
Och de tyckte jag va kul att höra för jag har ju verkligen fått jobba för dom här kilorna som jag har gått upp, de har varit riktigt tufft vissa veckor och i början grät jag jämt för att de va så svårt att få i sej maten, men jag kämpade på och de har ju visat sej att de gjorde nytta.
Dom tog vikt på mej precis och jag har gått upp ytterligare sen jag va här sist.. Haha nu får de räcka tycker jag, 56,8kg ligger jag på nu.. Så sen i oktober har jag gått upp 10 kg... Helt galet :)
Men de ska bli skönt att kunna börja träna sen, jag tänkte att jag ska börja redan nu, eller inte nu men om ungefär en vecka.. Jag ska börja lite smått och göra några enkla övningar för att komma igång.
Jag pratade med läkaren om de och de va helt okej, bara jag tog de väldigt lugnt eftersom kroppen inte har gjort något på så länge och cellgifterna slår ju ut alla muskler och allting så man får börja på noll. Så de gäller att inte gå in för hårt i början så man skadar något.
Nu ska jag vila en stund för jag är verkligen jättetrött och orkar knappt hålls ögonen öppna.. Jag har ju den här himla nålen oxå så de känns lite obehagligt att ligga ner, men de gör de alltid i början och sen märker man inte av den..
Idag känns de för övrigt som att våren är påväg, jätteskönt ute och solen skiner och de är knappt nån snö här i Linköping... Underbart! :)

2013-03-09
 00:29:11

Sista helgen..

Idag har jag varit hos syrran och färgat ögonbryn och ögonfransar, dom va så ljusa och jag kände att jag ville ha dom lite mörkare. De blev jättebra och jag är såååå nöjd :)
Efter jag hade varit hos syrran så åkte jag till maxi och handlade allt till middagen som jag ska göra på söndag. Jag har bjudit hit alla syskon med respektive på en "hejdå-middag" och jag ska laga en trerätters med sånt som jag tycker är gott, en Malin middag liksom :) så de ska bli roligt att bjuda dom och jag hoppas att dom kommer gilla de.
Nu i veckan så gav jag min syrra lite presenter för att hon har ställt upp så mycket och skjutsat mej till sjukhuset, och jag hade bland annat köpt 3 kg godis.. Och de blev hon sååå glad över och de visste jag att hon skulle bli för hon är lika mycket godisråtta som jag är :)
Sen köpte jag två fina "tvättmedelshinkar" till pappa och Lillis eftersom dom oxå har ställt upp.
Och brorsan fick en snygg jacka och en långärmad t-shirt.. Bara för att jag vet att han ville ha de och så han har nåt från mej så han kan tänka på mej när han har de på sej!
Imorgon blir de dop för min kusins barn och sen ska jag packa det sista för på söndag kommer jag ha fullt upp med maten och sen åker jag på måndag morgon.. Känns helt sjukt att de bara är några dagar kvar.. Jag börjar skratta bara jag tänker på att de är måndag snart, blir så glad :)
Innan idag ringde nya hyresvärden och vi bestämde tid och så för när jag ska hämta nycklarna på måndag och då kände man verkligen hur nära de är.. Just nu är jag bara så glad för att jag snart flyttar för pappas hostande gör mej bara galen..
Han hostar heeeeela tiden och de är för att han snusar så de är inte synd om honom för slutar han snusa så slutar han hosta, men pappa är som han är..
Och hostandet är riktigt irriterande och jag orkar inte höra på de något mer nu, de är verkligen nonstop, så får se när jag somnar inatt..
Därför ska de bli extra skönt att flytta också eftersom jag inte orkar höra de längre, de blir riktigt jobbigt i längden, och jag har hört de hela dagarna sen han opererades och de va den 10 januari.. Så de är ett tag nu.