2013-04-05
 12:32:12

Jag vill ha mitt hår tillbaka!

Nu har jag börjat göra allt för att få håret att växa fortare, och de får mej att bli lite glad och känna att de faktiskt kommer att bli bättre.
Håret har alltid betytt så mycket för mej och när de försvann i november så va de väldigt jobbigt och jag har varit jätteledsen sen dess, jag har inte känt mej som mej själv.
Jag tycker inte om hur jag ser ut nu när jag knappt har något hår och när jag har peruken på mej så får de mej att känna mej ännu sjukare, då är de som en påminnelse att jag har varit så sjuk att dom va tvungna att ge mej medicin som gjorde att håret lossnade..
Och så länge jag måste använda peruken så kommer jag känna mej sjuk, även fast jag gör sista behandlingen i slutet av april så kommer jag behöva ha peruken ganska länge efter.. Och de är verkligen jobbigt och jag önskar bara att jag kunde sätta i löshåret på en gång.
Allt skulle bli så mycket lättare och jag skulle må så mycket bättre om jag slapp ha peruken.

Så i onsdags satt Sara och jag och läste massa på internet om hur man kunde göra för att få håret att växa fortare, och en av sakerna va att dricka mjölk. Jag tycker verkligen inte om mjölk och jag har inte druckit ett glas mjölk sen jag va 18, så i onsdags tog jag ett glas mjölk och så har jag druckit ett glas varje dag sen dess, allt för att få håret att växa.. Haha.. Sen läste vi om en olja också som va bra, så den köpte jag igår och smetade in och masserade hela huvudet med innan jag gick och la mej. Jag vet inte om de är nån skillnad på längden men håret va mer fluffigt eller va man ska säga efter att jag hade tvättat ur oljan.. Så nu ska jag köra på oljan varje kväll innan jag går och lägger mej och hoppas på att håret växer fort så jag får mitt löshår snart :)

Den här bilden tog jag imorse, efter en natts användning av oljan :)