En bror och syster dag!

2012-11-18 | 22:48:27 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag har jag varit med lillebrorsan hela dagen! Vi städade huset efter frukosten, han tog toaletterna och jag damsög. Sen fixade vi iordning oss och åkte in till stan. Jag skulle ha lite från apoteket och så va vi inne på djuraffären för att köpa lite kattleksaker till Cicci & Olles kattungar som dom va och hämtade igår. Så när vi hade gått och kollat lite i några affärer gick vi till McDonalds och åt lunch, brorsan fick välja vart vi skulle äta nånstans. Jag tog en McChicken som jag nästan alltid tar och han tog en McWrap Chicken & Bacon.. tror den hette så :) Jättegott va det iallafall.
Sen när vi hade ätit upp så skulle vi gå till bilen och då tyckte min brorsa att de skulle vara kul att springa upp för trapporna som fanns, men de tyckte inte jag så jag sa att jag gör de iiiinte men att jag kunde vara hans PT. Så han sprang upp och ner för dom där trapporna ett antal gånger medans jag gick upp.
Sen efter vi hade kommit upp för trapporna sa han "åh, nu förbrände jag nog en baconbit".. haha det va lite kul, och säkert sant också..
 
Sen åkte vi bort till syrran och hennes man och kollade på kattungarna och fikade. Kattungarna va riktigt söta och mysiga, dom har inte bestämt namn än så de är "den gråa och svarta" som gäller än så länge.. så vi får se vad de blir för namn på dom sen :)
När man är sådär med små söta kattungar så blir man ju så sugen på att skaffa egna, och vilket härligt sällskap dom är. Det märker jag nu när jag är hemma med familjens katt hela dagarna.. de är jättebra sällskap och jag vet inte hur det ska bli den dag jag flyttar hem igen, jag kommer sakna Maizy hur mycket som helst. Hon har ju nästan blivit "min katt" eftersom de är jag som är hemma med henne hela tiden och hon sover nästan alltid i min säng, och på dagarna är hon alltid där jag är.
Så när jag flyttar hem sen får jag nog skaffa mej två små kattungar :)
 
Dom små kattungarna..
 
 
När vi hade suttit och lekt med katterna ett tag så kom några kompisar till Cicci och Olle så vi satt där och kollade på när dom lekte lite och sen pratade vi en stund.. Sen ringer min telefon så jag går in i ett annat rum.
Det var min kusin Lina som ringde och jag har inte pratat med henne på jättelänge så de va såå härligt att prata med henne, och vi bestämde att vi ska ses sen efter nästa behandling när jag har min bra period, och de ser jag fram emot.
Vi pratade mycket om farfar och hur jobbigt de är att han är så sjuk och att inte veta när han kommer gå bort, och bara det här att man är så hjälplös och inte kan göra något.
Sen va Lina hos farmor idag och hälsade på och pratade lite och höll henne sällskap.
Det är jättejobbigt för farmor och även fast hon visar en tuff/stark sida för alla så gråter hon när hon är ensam och de gör mej så ledsen att hon har de så jobbigt.
Men ändå så är det ju så för oss alla, vi gråter och tycker att det här är hemskt så jag kan ju inte föreställa mej hur det känns för henne.. mannen hon har levt med i över 50 år ligger döende och det finns inget hon kan göra, mer än att vänta på att dagen då han somnar in kommer. Och har man levt ihop med någon så länge och gjort allt ihop och sen helt plötsligt är den borta och man blir ensam.. usch, det måste vara så fruktansvärt.. och det går nog inte att förstå hur det känns.
 
Nu ikväll så har jag och brorsan kollat runt lite på nätet efter olika julklappar och de va rätt kul att göra de ihop faktiskt.. vi satt ett bra tag och försöktet hitta dom perfekta julklapparna :)
Och sen kom även Cicci och Robban förbi några timmar, vi pratade lite om farfar och kollade på lite foton.. sen såg vi på solsidan så vi fick skratta lite också mitt i allt elände. De programmet är ju bara för roligt och jag förstår inte hur dom kan komma på allt,
 
Nu ska jag sitta vid datorn en stund till och sen ska jag gå och lägga mej och fundera på vad jag ska hitta på för skoj imorgon.
Godnatt!!
 
 
Kommentarer från er Söta Läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0